Wij staan ​​
voor u klaar.

Bij alle vragen rondom de GGG-garantie adviseren wij
u graag!

Bel nu ...
titelbild_neu_06_2020_final_ohnehl_web-klein.jpg

U bent hier

Colofon, Beeldrechten

GGG Garantie Nederland

KVK nr.: 64199266
BTW nr.: NL855562754B01

Verklaring over de disclaimer

1.Inhoud van het online aanbod
Voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de aangeboden informatie aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Aansprakelijkheidsclaims tegen ons, die betrekking hebben op materiële of immateriële schade veroorzaakt door het gebruik of niet-gebruik van de verstrekte informatie of door het gebruik van onjuiste en onvolledige informatie, worden fundamenteel uitgesloten, tenzij kan worden bewezen dat we met opzet of grove nalatigheid hebben gehandeld.

2. Referenties en links
We verklaren uitdrukkelijk dat op het moment dat de link werd aangemaakt, de overeenkomstige gelinkte pagina's vrij waren van illegale inhoud. De sitebeheerder heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp, de inhoud of het auteurschap van de gelinkte pagina's. De site-exploitant distantieert zich hierdoor uitdrukkelijk van alle inhoud op alle gelinkte / verbonden pagina's die werd gewijzigd nadat de link was aangemaakt. Deze verklaring is van toepassing op alle links en verwijzingen binnen onze eigen website en op vermeldingen van derden in de gastenboeken, discussieforums en mailinglijsten die we hebben opgezet. Deze verklaring is van toepassing op alle links die op de website worden weergegeven en op alle inhoud van de pagina's waarnaar de banners en links die ermee zijn geregistreerd, leiden.

3. Auteursrecht en handelsmerken
De exploitant van de site streeft ernaar de auteursrechten van de afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten die in alle publicaties worden gebruikt, in acht te nemen, om zelf gemaakte afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten te gebruiken.

Alle merken en handelsmerken die op de website worden genoemd en mogelijk door derden worden beschermd, zijn zonder beperking onderworpen aan de bepalingen van de toepasselijke merkenwet en de eigendomsrechten van de respectievelijke geregistreerde eigenaar. De enkele vermelding betekent niet dat handelsmerken niet worden beschermd door de rechten van derden!

Het copyright voor gepubliceerde objecten die door de site-operator zijn gemaakt, blijft uitsluitend bij de site-operator. Het kopiëren of gebruiken van dergelijke afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de exploitant van de site.

4. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer
Deze disclaimer moet worden beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie waarnaar u werd verwezen. Indien delen of individuele formuleringen van deze tekst niet, niet langer of niet volledig overeenkomen met de toepasselijke juridische situatie, blijven de overige delen van het document onaangetast wat betreft inhoud en geldigheid.

Beeldrechten

© klangfarbenmusic - Fotolia.com
© mozZz - Fotolia.com

GGG Garantie Logo
 
 
 

Contact

Servicecenter      +31 (0) 85-06 06 120

eMail                    info@ggg-garantie.nl