titelbild_neu_06_2020_final_ohnehl_web-gross.jpg

U bent hier

Garantie oplossing

GGG Garantie biedt al meer dan 45 jaar een professioneel product om u te helpen bij de garantie afwikkeling. Wij doen elke dag weer ons best om het te optimaliseren en bijbehorende dienstverlening zo goed mogelijk te houden. Wij nemen u het garantieproces volledig uit handen. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar het garantie- en claimproces, dat regelen wij voor u.

Occasions-Garantie

De GGG-Garantie biedt u duidelijke garantie mogelijkheden: geen uitsluitingen van merken of type motoren, geen kilometerbeperking en 1 vaste prijs voor ieder voertuig ongeacht het bouwjaar. U profiteert van een ongecompliceerde afwikkeling, en uw klanten van een interessante prijs-kwaliteits verhouding. U kunt deze garantie afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden.  

Verlengde fabrieksgarantie

U als professional weet, dat ook bij jonge (2-4 jaar oud) voertuigen dure reparaties kunnen voorkomen. Met de GGG verlengde fabrieks garantie biedt u uw klanten ook na het verlopen van de fabrieksgarantie een interessant pakket en de garantie dat zij gedekt zijn voor onvoorziene kosten die kunnen ontstaan  

GGG Garantie Logo
 
 
 

Contact

Servicecenter      +31 (0) 85-06 06 120

eMail                    info@ggg-garantie.nl